BANNERS, ROLLUP SYSTEMEN & POPUP BEURSWANDEN

Een banner is een krachtig medium om vanaf grote afstand uw bedrijf, huisstijl, of campagne op een stijlvolle en dynamische manier tot uiting te brengen. De banner biedt een creatieve meerwaarde tegen relatief lage kosten.

 

De mogelijkheden in formaat, aantallen, kleuren en opdruk zijn nagenoeg onbeperkt en maken de banner tot een medium met ongekende mogelijkheden.

Voor een perfecte afwerking kan een vlag of banner worden omgezoomd, voorzien van ogen en elastieken.

 

Een banner is afwaasbaar en daarmee uiterst geschikt voor een terugkerend event.

   
         
     
         
  ROLLUP SYSTEMEN

De Rollup Banner is een presentatiesysteem bij uitstek en perfect te gebruiken bij seminars, beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en als winkeldisplay.

 

De opbouw van de Rollup Banner is eenvoudig en de neutrale aluminium cassette zorgt voor een stevige basis bij een vrijstaande opstelling. Het systeem is stabiel, duurzaam, handzaam en wordt standaard geleverd in stevige draagzame opbergtas.

 

Formaat: 800 x 2200 mm (bxh) Spots zijn optioneel.

De Rollup Banner is verkrijgbaar vanaf: 75,- excl btw

   
         
     
         
  POPUP BEURSWAND

De Popup Display is een presentatiesysteem bij uitstek en perfect te gebruiken bij seminars, beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en als winkeldisplay.


De opbouw van de Popup Display is eenvoudig. Het systeem is stabiel, duurzaam, heeft een zelfvergrendelend aluminium frame, is handzaam en wordt standaard geleverd in stevige draagzame opbergtas.


Formaten: 2250 x 2370 mm (bxh) of 3000 x 2370 mm (bxh) weegt slechts 9 Kg en wordt standaard geleverd in een stevige draagzame draag- of rolkoffer.


Optionele accessoires: lampenset